Overslaan naar content

After-Sales Manager

Op locatie
  • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
RAVO Benelux

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor (voertuig)techniek en schakel je gemakkelijk van operationeel naar strategisch niveau? Bouw je graag aan een team wat de klantbelangen optimaal bediend? Word dan After Sales Manager bij RAVO Benelux in Alkmaar!


Voor onze dealer RAVO Benelux ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles loopt zoals het moet lopen. Jij zorgt voor een optimaal strategisch, tactisch en operationeel proces rondom after sales van onze machines. Je bent de spin in het web die ervoor zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt en de uitvoering door onze monteurs vlekkeloos verloopt. Naar dat laatste werk je toe samen met onze service coördinatoren, technische helpdesk en Manager RAVO Benelux, waarbij je streeft naar een optimale oplossing voor alle partijen. Hierbij ben je zowel verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde werk als ook voor de algemene klantbeleving. Je draagt (indirect) zorg voor de 16 medewerkers binnen de afdeling, verdeeld over onze locaties te Amsterdam en Alkmaar. Er rapporteren circa 7 medewerkers direct aan jou. 


Als After Sales Manager heb jij de volgende hoofdtaken:

  • Het aansturen, coachen en ondersteunen van de After Sales medewerkers binnen RAVO Benelux, al dan niet in samenwerking met diens leidinggevende;
  • Ontwikkelen operationeel, tactisch en strategisch beleid met betrekking tot After Sales zaken voor RAVO Benelux, binnen de algemene RAVO richtlijnen;
  • Bouwen aan een optimale klantrelatie, waarbij commercieel de mogelijkheden worden gezocht ten gunste van onze klanten en RAVO;
  • Ervoor zorgen dat het administratieve proces en onze IT tools optimaal zijn ingericht;
  • Actief zoeken naar interactie met de collega's op onze productie vestigingen om zodoende onze machines en services te verbeteren;
  • Het organiseren van gestroomlijnde en goed geordende vestigingen (Amsterdam en Alkmaar), die fungeren als uithangbord voor de organisatie en ons dealernetwerk.

Binnen deze functie werk je nauw samen met je direct leidinggevende, de Manager RAVO Benelux in Alkmaar. Daarnaast heb je ook veel contact met overige afdelingen binnen de RAVO organisatie.


Wat bieden wij?

• Wij bieden jou een prettige baan bij een groeiend bedrijf met een hechte familiecultuur;

• Werken bij de marktleider van Nederland op het gebied van straatveegmachines;

• Een uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid;

• Een goed en solide arbeidsvoorwaardenpakket;

• Ruime mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding.


Voor wie ga je werken?

RAVO Benelux, met werkplaatsen in Amsterdam en Alkmaar is dé verkoop en service organisatie (dealer) van RAVO. Er wordt gewerkt met machines van zowel RAVO, Mathieu als Scarab. Met zo'n 40 collega's is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert RAVO Benelux haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.


RAVO Benelux maakt onderdeel uit van RAVO, die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Fayat Group. Dit is een internationaal Frans familiebedrijf bestaande uit zo'n 235 bedrijven met zo'n 23.500 medewerkers wereldwijd.

Vereisten

We vinden het fijn als je de volgende zaken mee brengt:

• Een afgeronde opleiding op HBO niveau richting (technische) bedrijfskunde / autotechniek of een aanverwante studie;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie binnen een technisch maakbedrijf;
• Ruime ervaring in het optimaliseren van administratieve processen, waarbij kennis van SAP een pré is;
• Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. Als persoon ben je iemand die communicatief sterk en servicegericht is. Je hebt oprecht aandacht voor de mensen binnen je team en doet een stap extra voor die tevreden klant. Jouw probleemoplossend vermogen is sterk en dit combineer je met een nieuwsgierigheid om onze machines van binnen en buiten te leren kennen. Daarnaast blijf je goed functioneren onder druk en behoud je het overzicht in hectische situaties. Tot slot haal je er plezier uit om vanuit een grote mate van zelfstandigheid zorg te dragen voor een soepel lopende eigen winkel.

Solliciteren en/of vragen?
Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Solliciteren kan direct via de onderstaande "Solliciteren" button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hans Schaap via 06 - 30 07 05 81. 

Note: De RAVO referral regeling is van toepassing op deze vacature. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of