Overslaan naar content

Referral Bonus

Help jij ons groeien? Help ons aan een nieuwe collega en verdien € 250,-!

Hoe werkt het? De aandrager benadert zelf de mogelijke kandidaat in het eigen netwerk. Solliciteert diegene naar een openstaande vacature en geeft diegene aan dat hij/zij via de aandrager komt? Dan krijgt de aandrager een leuke attentie! Treedt de kandidaat in dienst en komt deze glansrijk door de eerste zes maanden van het contract heen en blijft daarna in dienst? Dan ontvangt de aandrager € 250,-!

Wie komt er in aanmerking voor een aanbrengbonus? In principe komt iedereen in aanmerking voor de bonus. De enige uitzonderingen zijn: -  Hiring manager en/of direct leidinggevenden van de vacature die wordt ingevuld; - Medewerkers van de afdeling HR; - Personen die werkzaam zijn voor een bedrijf wat zich richt op werving en/of detachering van personeel.

Welke kandidaten kun je aandragen? Iedereen die men geschikt acht voor een functie bij RAVO kan aangedragen worden. Daarbij gelden wel een paar kleine uitzonderingen: - Medewerkers die bij RAVO op tijdelijke basis werkzaam zijn (uitzendkrachten, ZZP'ers en gedetacheerden). Het benaderen van deze groep professionals is namelijk in strijd met de contractuele afspraken die RAVO met uitzend- en detacheringsbureaus heeft gemaakt. - De aanbrengbonus is niet van toepassing op het aanbrengen van leerlingen, stagiaires, vakantie- en oproepkrachten, interim vacatures en afstudeerders. - Kandidaten die via een extern bureau bij RAVO komen werken.

Aanvullende bepalingen: - Bij het aandragen, ga je ook akkoord met de publicatie van de uitkering die je ontvangt nadat iemand 6 maanden in dienst is geweest. - Alleen van toepassing voor vacatures die gepubliceerd zijn op onze werkenbij-site en waarbij is vermeld dat deze in aanmerking komt voor de referral regeling. - Er kan maar 1 medewerker worden genoemd die in aanmerking kan komen voor deze regeling. - Alleen de medewerker die direct in de sollicitatiemotivatie is genoemd komt in aanmerking. Als iemand achteraf wordt genoemd, komt diegene niet in aanmerking. - Bij vermoeden van misbruik van de regeling, kan iemand uitgesloten worden. - In geval van situaties die niet beschreven worden en/of situaties waarbij onduidelijkheid is ontstaat, beslist de HR manager hoe met deze situatie om te gaan.