Overslaan naar content

RAVO als werkgever

RAVO als werkgever

Als werkgever heeft RAVO veel te bieden. RAVO heeft een open cultuur waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er is een grote focus op teamwerk en samenwerking, wat ervoor zorgt dat medewerkers zich onderdeel voelen van een hechte gemeenschap. Daarnaast biedt RAVO zijn medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Als je op zoek bent naar een werkgever die je uitdaagt, je kennis en vaardigheden laat groeien en waar je onderdeel kunt zijn van een hecht team, dan ben je bij RAVO op de juiste plek. Sportevenementen RAVO-medewerkers nemen ook geregeld deel aan diverse sportevenementen. Zo hebben we een wieler-, voetbal- en obstacle run-team en zijn we goed vertegenwoordigd bij regionale hardloopwedstrijden, zoals de Alkmaar City Run en de Dam tot Damloop. 

Jaarlijkse BBQ Elk jaar voor de collectieve zomersluiting organiseert RAVO een gezellige BBQ voor het personeel.

ArbeidsvoorwaardenGoede werk-privé balans

Bij ons krijg je voldoende tijd om van vakantie te genieten; bij een fulltime contract krijg je 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen (wekelijks ingeroosterd). Verder hanteren we flexibele begin- en eindtijden voor kantoorpersoneel.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast je salaris ontvang je één keer per jaar 8% vakantietoeslag. Verder hebben we een winstdelingsregeling en is het mogelijk om deel te nemen aan ons fietsplan.

Zorg voor gezondheid

Bij RAVO kun je periodiek deelnemen aan een preventief medisch onderzoek en kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering met korting.

Pensioen

Voor alle RAVO-medewerkers is het pensioen goed geregeld bij PME of Aegon. Ook zorgen wij voor de nodige verzekeringen in het geval van arbeidsongeschiktheid.

Vastgestelde salarisverhogingen

RAVO volgt de CAO Metalektro.

Reiskostenvergoeding

Bij ons ontvang je de maximale onbelaste reiskostenvergoeding tot een maximum van 60 km per dag.