Overslaan naar content

Servicemonteur binnendienst Amsterdam

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.813,42 - € 3.864,07RAVO Benelux

Functieomschrijving

Word jij graag technisch uitgedaagd en heb je een voorliefde voor voertuigentechniek? Je lost storingen op en je reist liever niet de hele regio door. Je werkt iedere dag met collega's die voor elkaar klaar staan. En jij maakt deel uit van een innovatieve wereldspeler met alle voordelen van een informeel familiebedrijf in de regio. Welkom bij RAVO!

Hoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt. En wist jij dat er maar één producent van deze machines is in Nederland? Deze zit notabene bij jou om de hoek. RAVO ontwerpt, produceert veegmachines van A-Z en is hiermee uniek in Nederland. Wij hebben een van de eerste elektrische veegmachines ter wereld geproduceerd en hebben met onze veegwagens op het circuit van Zandvoort bijgedragen aan het succes van Max Verstappen. En hoe mooi is het dat je hiermee een bijdrage levert aan een schone leefomgeving voor iedereen.

Werken bij RAVO betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch, internationaal familiebedrijf. RAVO is één van de vier toonaangevende veegmachinefabrikanten binnen de groep en gezamenlijk zetten we volop in op innovatie en ontwikkelen. Wij produceren en verkopen hoogwaardige en compacte mid-size veegmachines over de hele wereld. Onze veegmachines dragen daarmee bij aan gezonde leefomstandigheden en een beter welzijn. 

En de organisatie blijft groeien! Meer dan 230 vakmensen werken met veel enthousiasme, motivatie en trots aan onze producten. Dat doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise, al werken we juist ook veel samen in breed georiënteerde teams. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten die met een gezonde dosis enthousiasme en oplossingsgerichtheid hun steentje kunnen bijdragen.

Werken aan unieke machines, vol innovatieve techniek, die de hele wereld over gaan. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor opleidingen, cursussen en bieden je een prettige werkplek met leuke collega's waar je van kunt leren en prettig mee gaat samenwerken. 

Daar horen natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden bij:

  • Een prima salaris tussen €2718,28 en €3733,40, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pensioen bij het PME;
  • Een vaste bruto vuilwerktoeslag a €76,08 per maand;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen en nog meer goede regelingen volgens de CAO Metalektro.

Vereisten

Zo mooi als ze de fabriek in Alkmaar verlaten, zo schreeuwend om wat liefde en aandacht komen ze jouw werkplaats binnen voor service en onderhoud. In een klein hecht team werk je zelfstandig aan het onderhoud van de straatveegmachines. Elke dag is anders, elke serviceorder weer een verassing en dat maakt jouw werk ook zo leuk en afwisselend. Van kleine storingen tot uitgebreid onderhoud of complete revisies jij draait er je hand niet voor om. In de volledig uitgeruste en nette werkplaats heb je alles bij de hand om je werk goed te kunnen uitvoeren. Ook bij storingen vertrouwen wij op jouw kennis en kunde. Je zorgt ervoor dat de machines weer veilig en volledig nagekeken de weg op kunnen.

Waarom pas jij goed bij RAVO? Gek van auto's, van jongs af aan al aan het sleutelen in de schuur of garage? Hoe leuk is het dat je daar ook je werk van kan maken! Je raakt niet snel van de wijs in hectische situaties en bij complexe storingen denk je goed na voor je iets doen. Jouw analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen komen natuurlijk goed van pas. Met een nuchtere blik op de wereld je klantgerichtheid pas jij perfect in ons team.

Wat vragen wij nog meer? Een technische opleiding richting werktuigbouwkunde, autotechniek of mechatronica op niveau 3 is een perfecte basis om als monteur goed uit de voeten te kunnen. Je hebt al enkele jaren ervaring als servicemonteur van complexe machines of installaties waarbij je hebt gewerkt met hydraulische- en elektrische systemen, dieselmotoren en computergestuurde systemen. Heb je kennis van F-gassen, lassen of airco's dan is dat mooi meegenomen.

Je leert graag en staat open voor nieuwe technieken zoals de elektrische aandrijvingen van de nieuwste modellen veegmachines. Incidenteel bijspringen voor je collega in de buitendienst? Geen probleem, je helpt jouw collega's graag.

Solliciteren en/of vragen?
Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Solliciteren kan direct via onderstaande "Solliciteren" button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hans Schaap via 06 - 30 07 05 81.


Note: De RAVO referral regeling is van toepassing op deze vacature

of