Overslaan naar content

Allround Monteur

Op locatie
  • Alkmaar of Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
€ 2.704,25 - € 3.563,09 per maandProductie

Functieomschrijving

Word jij graag technisch uitgedaagd? Vind je het fijn om iedere dag te werken in een mooie schone werkplaats met collega's die voor elkaar klaar staan? En wil jij deel uitmaken van een innovatieve wereldspeler met alle voordelen van een informeel familiebedrijf dichtbij huis? Alles komt samen in de functie van allround monteur bij RAVO.

Hoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt. En wist jij dat er maar één producent van deze machines is in Nederland? Deze zit notabene bij jou om de hoek. RAVO ontwerpt en produceert veegmachines van A-Z en is hiermee uniek in Nederland. Wij hebben een van de eerste elektrische veegmachine ter wereld geproduceerd en hebben met onze veegwagens op het circuit van Zandvoort bijgedragen aan het succes van Max Verstappen.

Dat klinkt goed hè! Zeker als je weet dat je bij RAVO alle gelegenheid krijgt om te groeien en te ontwikkelen. Barstensvol techniek en met de grootste precisie worden de machines door jouw collega's samengesteld. Daarna beginnen jouw belangrijke werkzaamheden. Je zorgt er allereerst voor dat de machine wordt geprogrammeerd en afgesteld. Dan begint het testen. Werkt de machine naar behoren, zijn er onverwachte storingen? Van voor naar achteren check jij alles uitvoerig en zo nodig maak je een testronde met het voertuig. Als er afwijkingen zijn zorg je ervoor dat deze snel worden hersteld. Heeft de klant specifieke opties? Dan monteer en controleer je deze vakkundig. Jij ben pas tevreden als jouw kindje volledig ingeregeld, geprogrammeerd en gecontroleerd, met jouw goedkeuring naar buiten rijdt. Klaar voor vertrek naar een tevreden klant.

Wat wij jou bieden? Werken aan unieke machines, vol innovatieve techniek, die de hele wereld over gaan maar niet zonder dat jij er een testronde mee hebt gereden. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor opleidingen, cursussen en bieden je een prettige werkplek met leuke collega's waar je van kunt leren en prettig mee gaat samenwerken. Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Daarom werk je bij ons 4 dagen van 9,5 uur en altijd een (roulerende) dag vrij in de week.

Maar wij bieden meer! Zo krijg je bij RAVO:

  • Een prima salaris! De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pensioen bij PME;
  • Een prettige werkplek waar je filevrij naar toe kunt rijden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen (wekelijks ingeroosterd) bij een fulltime contract, en nog meer goede regelingen conform de CAO Metalektro;
  • Een vaste maandelijkse netto vergoeding voor veiligheidsschoenen;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan en/of collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke kortingen.

Vereisten

Gek van auto's, van jongs af aan al aan het sleutelen in de schuur of garage? Hoe leuk is het dat je daar ook je werk van kan maken! Je raakt niet snel van de wijs bij complexe storingen en denkt daarbij goed na voor je iets doet. Jouw analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen komen natuurlijk goed van pas. Hiermee weet niet alleen de storingen te signaleren maar ook de oorzaak ervan te achterhalen. Kwaliteit staat bij jou voorop maar ook het samenwerken met je collega vind je belangrijk. Je bent flexibel om bij te springen waar nodig en staat altijd voor anderen klaar om ze te helpen en advies te geven.

Wat vragen wij nog meer? Een technische opleiding richting werktuigbouwkunde, autotechniek of mechatronica op niveau 3 is een perfecte basis om als monteur goed uit de voeten te kunnen. Heb je al wat ervaring als monteur dan is dat mooi meegenomen. Moet je overal al alles van weten? Nee, wij nemen je graag mee in onze wereld en vakkundige collega's brengen je de fijne kneepjes van het vak bij.

Maar deze functie is zeker niet jouw eindstation. Ambitieus als je bent wil je graag werken aan een nog betere versie van jezelf. Mooi dat RAVO je daar alle ruimte voor geeft en je helpt te groeien in de organisatie.

Solliciteren en/of vragen
?
Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Solliciteren kan direct via onderstaande "Solliciteren" button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jacqueline Hussaarts via 072 - 567 3232.


Note: De RAVO referral regeling is van toepassing op deze vacature

of