Overslaan naar content

Monteur

Op locatie
  • Alkmaar of Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
€ 2.536,07 - € 3.159,74Productie

Functieomschrijving

Gek op sleutelen? Vind je het fijn om iedere dag te werken in een mooie schone werkplaats met collega's die voor elkaar klaar staan? Hoeveel techniek zit er in een veegmachine? Veel meer dan je in eerste instantie misschien denkt. En wist jij dat er maar één producent van deze machines is in Nederland? Deze zit notabene bij jou om de hoek. RAVO ontwerpt en produceert veegmachines van A-Z en is hiermee uniek in Nederland én hebben de eerste elektrische veegmachine ter wereld geproduceerd . Dat klinkt goed hè! Zeker als je weet dat je bij RAVO alle gelegenheid krijgt om te groeien en te ontwikkelen.


Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de veegmachines van RAVO met de grootste zorg en precisie worden samengesteld. Die doe je aan de hand van helder werkinstructies. In verschillende productielijnen worden de machines volledig geassembleerd. Je werkt aan verschillende onderdelen van de machine, zo wordt jouw werk nooit saai! Tevreden kijk jij naar de machines die klaar staan voor transport. Trots op weer een mooi product dat jij met jouw collega's hebt neergezet.


Werken aan unieke machines, vol innovatieve techniek, die de hele wereld over gaan én waar jij aan de basis van hebt gestaan. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor opleidingen, cursussen en bieden je een prettige werkplek met leuke collega's waar je van kunt leren en prettig mee gaat samenwerken. Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Daarom werk je bij ons 4 dagen van 9,5 uur en altijd een (roulerende) dag vrij in de week.

Maar wij bieden meer! Zo krijg je bij RAVO:

  • Een prima salaris! De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pensioen bij PME;
  • Een prettige werkplek waar je filevrij naar toe kunt rijden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, 27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen (wekelijks ingeroosterd) bij een fulltime contract, en nog meer goede regelingen conform de CAO Metalektro;
  • Een vaste maandelijkse netto vergoeding voor veiligheidsschoenen;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan en/of collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke kortingen;
  • RAVO-medewerkers nemen geregeld deel aan diverse sportevenementen.

Vereisten

Gek van auto's, van jongs af aan al aan het sleutelen in de schuur of garage? Hoe leuk is het dat je daar ook je werk van kan maken! Kwaliteit staat bij jou voorop maar ook het samenwerken met je collega vind je belangrijk. Je bent flexibel om bij te springen waar nodig en staat altijd voor anderen klaar om ze te helpen en advies te geven.


Je hebt al wat ervaring met sleutelen of montagewerkzaamheden. Heb je daarnaast al kennis en/of ervaring met mechanica, hydrauliek of pneumatiek, dan is dat mooi meegenomen. Moet je overal al alles van weten? Nee, wij nemen je graag mee in onze wereld en vakkundige collega's brengen je de fijne kneepjes van het vak bij. Maar deze functie is zeker niet jouw eindstation. Ambitieus als je bent wil je graag werken aan een nog betere versie van jezelf. Mooi dat RAVO je daar alle ruimte voor geeft en je helpt te groeien in de organisatie.


Geïnteresseerd?
Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Solliciteren kan direct via onderstaande "Solliciteren" button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jacqueline Hussaarts via 072 - 567 3232.


Note: De RAVO referral regeling is van toepassing op deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of