Skip to content

Technical support medewerker

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland€ 2.839,59 - € 4.041,06Dealer Benelux

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor (voertuig)techniek en los je graag problemen op? Noemen anderen jou een technisch specialist en breng je graag structuur aan in je werk? Word dan Technical support medewerker bij RAVO Benelux in Alkmaar! 


Als Technical support medewerker heb jij de volgende hoofdtaken:

 • Het bieden van technische ondersteuning aan klanten per telefoon en e-mail;
 • Het bieden van technische ondersteuning aan onze RAVO Benelux monteurs;
 • Het rapporteren en administreren van storingen, oplossingen en benodigde materialen ten behoeve van studie en toekomstige reparatie- en servicewerkzaamheden. 
 • Het onderhouden van contact met de RAVO fabriek met betrekking tot storing analyse en feedback;
 • Het actief ondersteunen van de service coördinatoren op technisch vlak en et verzorgen van hun waarneming tijdens afwezigheid. 

Je bent als Technical support medewerker onderdeel van het Service team van ons dealerbedrijf RAVO Benelux. Je werkt nauw samen met een aantal collega's op de afdeling en bent samen met één collega verantwoordelijk voor de gehele Technical support voor de Benelux. Ook heb je nauw contact met diverse afdelingen binnen de fabrieksomgeving van RAVO. 

Wat bieden wij?

 • Wij bieden jou een prettige baan bij een groeiend bedrijf met een hechte familiecultuur. 
 • Werken in een technische omgeving met veel aandacht voor hedendaagse technieken zoals elektrische aandrijvingen;
 • Een uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid;
 • Een goed en solide arbeidsvoorwaardenpakket (27 vrije dagen én 13 ATV-dagen, PME pensioen, CAO Metalelektro);
 • Ruime mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding.


Voor wie ga je werken?

Ravo Benelux, met werkplaatsen in Amsterdam en Alkmaar is de verkoop en service organisatie (dealer) van de Ravo Fayat Group. Er gewerkt met machines van zowel Ravo, Mathieu als Scarab. Met zo'n 40 collega's is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert Ravo Benelux haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Ravo Benelux maakt onderdeel uit van de Ravo Fayat Group, die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Fayat Group. Dit is een internationaal Frans familiebedrijf bestaande uit zo'n 150 bedrijven met zo'n 20.000 medewerkers wereldwijd.

Vereisten

We vinden het fijn als je de volgende zaken mee brengt:

 • Een afgeronde opleiding op MBO-4/HBO niveau in een technische richting;
 • Ruime ervaring op het gebied van (diesel)motoren en/of elektrische aandrijvingen, hydrauliek, elektra en rij- & besturingssystemen;
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie waar klantgericht werken centraal staat;
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt geen bezwaar tegen consignatiediensten indien nodig. 

Naast deze zaken is je persoonlijkheid uiteraard minstens zo belangrijk. Als persoon ben je iemand die communicatief sterk en klantgericht is. Jouw probleemoplossend vermogen is sterk en dit combineer je met een nieuwsgierigheid om onze machines van binnen en buiten te leren kennis. Daarnaast blijf je goed functioneren onder druk en heb je het vermogen om structuur aan te brengen in je werkzaamheden. 

Solliciteren en/of vragen?
Wij begrijpen heel goed dat we je enthousiast hebben gemaakt! Solliciteren kan direct via de onderstaande "Solliciteren" button. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Ronne Wierdsma via 06 - 57 28 21 51. 

Note: De RAVO referral regeling is van toepassing op deze vacature

of